Skip to main content

Vacature: Allround CONTROLLER (16-32 uur)

Hey Controller met oog voor het verhaal achter cijfers!


Ben jij die nieuwsgierige/analytische controller met een HBO-of WO-niveau, heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in jouw vakgebied en word je geboeid door datagedreven werken, dan hebben wij de perfecte volgende stap in je carrière voor jou! NPRC, een coöperatie van 150 binnenvaartondernemers en 50 betrokken medewerkers, actief in de wereld van logistiek en vervoer over water, is door haar groei de afgelopen jaren op zoek naar een Controller die ons team komt versterken.

Over NPRC
Elke dag zijn er in Europa circa 200 binnenschepen in opdracht van NPRC onderweg met producten voor alle grote Europese industrieën. Hiermee is de NPRC de grootste coöperatieve dienstverlener in de Europese binnenvaart. Elk jaar vervoeren onze aangesloten binnenvaartondernemers ruim 14 miljoen ton lading via de Europese waterwegen. Voor jouw beeld, en omdat je van de feiten en cijfers bent, 14 miljoen ton staat gelijk aan een rij van 466.000 vrachtwagens.

De stap in jouw carrière
Als Controller bij NPRC krijg jij de kans om periodieke financiële rapportages op te stellen, te analyseren én te adviseren over verbeteringen. Heb jij goede ideeën om die rapportages verder te automatiseren? Dan kun je daar samen met ons eigen development team mee aan de slag.

Goede financiële rapportages worden in onze groeiende organisatie steeds belangrijker, maar met onze data in onze systemen kunnen we nog veel meer. Daarom ga jij een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe rapportages, die niet alleen inzicht geven op financieel vlak, maar ook over onze resultaten op duurzaamheid. Zo zul je meewerken aan de ontwikkeling van de ESG-rapportage. Binnen onze innovatieprojecten zul jij verantwoordelijk zijn voor het opstellen en indienen van diverse subsidie rapportages en verantwoordingen.

Tot slot word jij onze expert op het gebied van digitale kwaliteitsmanagement systemen, registreer je incidenten en overleg je met betrokkenen.

Wat bieden wij:

Bij NPRC krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en ook op vakinhoudelijk gebied. Zo behoort een opleidingsbudget tot de mogelijkheden. Wij bieden je een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast het salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zo delen medewerkers en leden mee in succes en winst van de coöperatie.
Maar dat is nog niet alles, bij NPRC vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten. Zo kun je iedere 2 weken meesporten met je collega’s, staat er altijd fruit voor je klaar en stimuleren wij duurzaam woon-werkverkeer met de fiets of een elektrische auto. We bieden je tot slot de mogelijkheid om hybride te werken, vanuit ons kantoor in Rotterdam, vanuit huis of vanuit 1 van onze vestigingen in Duitsland of België, wat het beste past in jouw werk-privé balans.

Dus, ben jij klaar voor een uitdaging en wil jij deel uitmaken van onze coöperatie? Solliciteer dan nu en draag bij aan het succes van NPRC!

Contact

Ben jij de analytische controller met een duurzame drijfveer, stuur dan een mail naar Julia Striegl.

Sollicitatieformulier

  Upload hier uw meeste recente CV

  Upload hier uw motivatiebrief

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

  Meer weten?
  Neem contact op

  Julia Striegl

  Julia Striegl

  Manager HR & Kwaliteit