Datagedreven
logistiek

Optimaliseren door slim gebuik van elkaars data
Home » Data-driven

GRIP VERSTEVIGEN
OP UW LOGISTIEK

In ons samenwerkingsprogramma doorgronden we uw keten niet alleen van begin tot eind, maar monitoren we ook alle relevante logistieke processen in realtime. Data vormt het hart van de NPRC-operatie.

Bij de NPRC noemen we dat ‘data driven logistics optimization’. Voor de optimalisatie van uw supply chain gebruiken we data uit alle logistieke schakels, zodat u meer grip krijgt op uw logistiek.

HOE WERKT HET?BEKIJK ANIMATIE

MONITOR UW SUPPLY CHAIN IN REALTIME

Maximaal zicht op logistieke processen en cost drivers staat bij NPRC hoog in het vaandel. Juist door samen te werken en data te delen verkrijgt u meer inzicht in uw operatie. In ons portal heeft u realtime inzicht in de status van transporten en voorraden. Zo kunt u bijvoorbeeld de laad- en lossnelheden van diverse locaties met elkaar vergelijken.

CENTRALISEREN VAN
ALLE COMMUNICATIE

Alle NPRC-scheepseigenaren communiceren via onze iBarge-app. Daarmee informeren zij u direct over de status van het transport. Zo weet u altijd waar uw lading is en kunt u de juiste beslissingen nemen over bijvoorbeeld uw voorraden of de keuze van een bepaalde laadfaciliteit. Het kunnen volgen van de voortgang van transporten in het NPRC-portal bespaart u veel onnodige telefoontjes.

INZICHT UW COST DRIVERS & KPI’S

Het NPRC-dashboard geeft een 360-graden-overzicht over uw cost drivers en KPI’s. Hiermee heeft u 24 uur per dag inzicht in en grip op uw processen. Met ons portal stapt u nu al binnen in de digitale toekomst van de binnenvaart.

BEKIJK ANIMATIE

ONZE KANTOREN IN EUROPA