LEVERINGSGARANTIE VAN UW GOEDEREN

Wat er ook gebeurt de NPRC staat altijd voor u klaar
Home » Leveringsgarantie voor uw goederen

OP MAAT
GESNEDEN

Elke keten heeft zijn eigen karakteristieken. Vandaar dat NPRC voor iedere supply chain een oplossing op maat heeft. Om grip te krijgen op de complexiteit van de logistiek, gebruiken we al onze expertise en passen wij de allernieuwste technieken toe. We vliegen de logistiek aan vanuit het ketenperspectief. Alleen als we alles goed overzien, kunnen we het proces optimaliseren.

VOLLEDIGE SERVICE

Ieder jaar vervoert onze organisatie 13 miljoen ton aan vracht. Vanuit onze kantoren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk plant en implementeert NPRC totaaloplossingen. Een naadloze combinatie van vervoer over binnenwateren en vervoer over land. Van transport, overslag en tijdelijke opslag tot vrachtinspecties en natuurlijk al het papierwerk.

DE KRACHT VAN HET SAMENWERKEN

Wij geloven in de kracht van samenwerking en koesteren daarom langdurige relaties. Door samen te werken kunnen we alle ruis en onnodige handelingen uit de keten elimineren. Gezamenlijk de supply chain verbeteren; elke dag weer opnieuw.

DIGITALE PIONIER

In ons innovatieve portal kunnen onze partners niet alleen hun gegevens delen, maar ook realtime de keten monitoren. Alle relevante informatie centraal maakt het gemakkelijker om goed geïnformeerde beslissingen te nemen. De NPRC-scheepseigenaren communiceren via dit portaal. Daarvoor gebruiken zij de zogeheten iBarge-app, waarmee zij onze planners informeren over de status van transporten.

MEER INFO

DATAGEDREVEN OPTIMALISATIE

De NPRC heeft een samenwerkingsprogramma ontwikkeld waarmee u uw keten helemaal doorziet en realtime kunt monitoren. De gegevens die deze keten produceert gebruiken wij om de logistiek te optimaliseren.

LEES MEER

VALUE STREAM MAPPING

Deze methodologie maakt deel uit van onze datagedreven logistieke optimalisatie. In een workshopomgeving met betrokken stakeholders maken we een gedetailleerde processtroom van uw supply chain. Voor elke stap van het totale proces bepalen we de mogelijke verspilling. Aan het einde van de workshop hebben we een duidelijk beeld van mogelijke verbeterpunten.

DUURZAMER

DAN OOIT

De binnenvaart is één van de milieuvriendelijkste manieren van transport. Bij NPRC zijn wij vastbesloten nog groener te worden. En daarom zetten wij in op klimaatneutraal transport en een voortdurende reductie van CO2-uitstoot. Niet alleen omdat we ons daartoe verplicht voelen, maar omdat we het echt willen.

De NPRC is lid van de binnenvaart waterstofcoalitie. Op dit moment onderzoeken wij de mogelijkheden voor het varen op groene waterstof. Zo willen ze aantonen dat zero-emissie vervoer over water mogelijk is.

TRANSPORTGARANTIE

Juist als het moeilijk wordt, komt het aan op de kracht en expertise van NPRC. Wij zorgen ervoor dat uw keten – onder welke omstandigheden dan ook – blijft functioneren.

VEELZIJDIGE VLOOT

Namens NPRC varen er elke dag meer dan 200 binnenvaartschepen door Europa. Een veelzijdige vloot die tot in de verste uithoeken vrachten aflevert.

LOKALE KANTOREN

De NPRC heeft een lokale kantoren in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Vanuit deze hotspots overzien we al onze operaties.

ERVAAR DE NPRC-MANIER
VAN ZAKEN DOEN

CONTACT