TRANSSHIPMENT OPLOSSINGEN

Home » Onze diensten » Transshipment

MULTIMODALE
OPLOSSINGEN

De bij de NPRC aangesloten binnenvaartondernemers kunnen helaas niet altijd de eindbestemming van uw goederen met hun schip bereiken. De NPRC heeft bijzonder goede relaties met een aantal grote wegtransporteurs. Vanuit onze lokale kantoren overzien wij de levering van uw goederen tot aan uw productiefaciliteit of warehouse. Met onze kennis en ervaring op het gebied van voor- en natransport bent u verzekerd van de continuïteit van uw supply chain.

BENCHMARK
OVERSLAGLOCATIES

De keuze voor een overslaglocatie kan grote impact hebben op uw supply chain. Het NPRC online portal geeft direct inzicht in uw belangrijkste overslag KPI’s. Door middel van realtime informatie kunt u de gemiddelde laad- en lossnelheid op de voet volgen. In de NPRC-database staan de historische gegevens van meer dan 300 overslaglocaties. Handige informatie waarmee u uw supply chain kunt optimaliseren.

START MET OPTIMALISEREN
bert van strien nprc, bert nprc

Meer weten?

Bert van Strien

Manager Barging & Logistics

ONVOORZIENE
PLANNING

Helaas komt het met enige regelmaat voor dat uw supply chain onverwacht verstoord wordt. Zo kan bijvoorbeeld het waterniveau van rivieren aanzienlijk dalen en dan loopt uw supply chain acuut gevaar. De NPRC zoekt altijd naar een logistieke oplossing, zelfs als dat vervoer per vrachtwagen of spoor betekent.

VERGROOT TRANSPORT ZEKERHEID DOOR MIDDEL VAN ONS
DATA-DRIVEN LOGISTICS OPTIMIZATION PROGRAMMA

MEER WETEN?

OVERIGE DIENSTEN

Naast transportdiensten bieden wij ook ladingsinspectie en voorraadbeheer aan.

BinnenvaartLadinginspectieVoorraadbeheer

LADINGSTROMEN

Jaarlijks vervoert de NPRC meer dan 13 miljoen ton lading. Vanuit onze 5 strategisch gelegen kantoren bedienen wij de grote Europese deelmarkten.

Mineralen & chemicaliënStaal & ertsBouwmaterialenAgribulkBreakbulkContainersBiomassaKunstmest