DROGE BULK BINNENVAART

Home » Onze diensten » Binnenvaart

BINNENVAART
ZIT IN ONS DNA

Het professionele vervoer van droge lading per binnenvaart is kernactiviteit van de NPRC. Of het nu gaat om ijzererts, granen, bouwmaterialen, fosfaten of kunstmest; bij ons bent u aan het juiste adres. Het voordeel van de binnenvaart is dat wij grote hoeveelheden lading snel en kostenefficiënt kunnen vervoeren over de Europese rivieren, kanalen en binnenwateren.

Met 80 jaar ervaring heeft de NPRC alle expertise in huis om uw goederen veilig van A naar B te brengen. Onze leden stellen alles in het werk om uw lading in overeenstemming met uw wensen te vervoeren.

VERGROOT TRANSPORTZEKERHEID DOOR MIDDEL VAN ONS
DATA-DRIVEN LOGISTICS OPTIMIZATION PROGRAMMA

MEER INFO

BINNENVAART
PENDELDIENSTEN

Verladers hechten grote waarde aan leveringszekerheid en continuïteit van aanvoer. NPRC levert pendeldiensten aan een breed scala klanten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en leveren op maat gesneden oplossingen voor uitdagende logistieke vraagstukken. Met meer dan 200 schepen bent u ervan verzekerd dat uw supply chain niet verstoord wordt.

ONTDEK DE NPRC VLOOT
bert van strien nprc, bert nprc

Meer weten?

Bert van Strien

Manager Barging & Logistics

OVERIGE DIENSTEN

Naast transport over water bieden wij ook complete logistieke oplossingen van deur tot deur.

TransshipmentLadinginspectieVoorraadbeheer

LADINGSTROMEN

Jaarlijks vervoert de NPRC meer dan 13 miljoen ton lading. Vanuit onze 5 strategisch gelegen kantoren bedienen wij de grote Europese deelmarkten.

Mineralen & chemicaliënStaal & ertsBouwmaterialenAgribulkBreakbulkContainersBiomassaKunstmest