BREAKBULK BINNENVAART

Home » # » Breakbulk

BREAKBULK TRANSPORTOPLOSSINGEN

Sommige items zijn te zwaar of te groot om over de weg te vervoeren. Vervoer hiervan over de Europese waterwegen is het antwoord. Op de grote Europese rivieren zijn er vrijwel geen beperkingen qua afmetingen. Met de veelzijdige NPRC-vloot kunnen we bijna elke rivier bevaren.
Elk jaar organiseert de NPRC meer dan 100 breakbulk transporten. Sommige zijn vrij eenvoudig, maar de meeste hebben een op maat gemaakte aanpak nodig. Bij de NPRC kunnen we snel de juiste route en het juiste binnenvaartschip voor het project kiezen. Dit bespaart u veel tijd.

VERVOER VAN ZWARE
EN GROTE ITEMS

Tijdens de budgetfase van breakbulk projecten hebben we vergaderingen met onze klanten om de complexiteit goed te begrijpen. Het transport van complexe objecten moet grondig worden voorbereid. De NPRC brengt alle risico’s in kaart en vindt altijd de beste oplossing. Just in time management is een van de belangrijkste elementen van een succesvolle breakbulkzending.

De energietransitie is in volle gang en er worden veel offshore windparken gebouwd. Windmolens en bladen worden steeds groter. De toegenomen vraag naar windturbinedelen in combinatie met de grotere delen vraagt om watergebonden oplossingen.

bert van strien nprc, bert nprc

Bert van Strien

Manager Barging & Logistics

NPRC KANTOREN IN EUROPA

Rotterdam
Nederland
+31 (0)103139900
nprc@nprc.nl

Duisburg
Duitsland
+49 (0)2036001010
duisburg@nprc.de

Antwerpen
België
+32 (0)32336794
info@nprc.be

Parijs
Frankrijk
+33 (0)160661090
paris@nprc.eu