GECERTIFICEERDE SCHEPEN VOOR BIOMASSA

Home » # » Biomassa

BIOMASSA ZIT IN DE LIFT

Biomassaproducten worden voornamelijk gebruikt binnen de Europese verwarmings- en energiemarkt. Houtsnippers blijven de komende jaren een rol spelen voor het genereren van stoom en warmte. De Europese Unie heeft verschillende energie- en klimaatdoelstellingen geformuleerd.
Zo moet 20% van de energieproductie in Europa tegen 2020 uit duurzame bronnen komen. Meer en meer productie-installaties gaan houtsnippers als grondstof gebruiken. Alle grote zeehavens in het ARA-gebied beschikken over faciliteiten voor de op- en overslag van biomassaproducten.

BIOMASSA
SPECIALIST

Het transport van houtpellets heeft een vlucht genomen bij de NPRC. Veel grote spelers in de Benelux en Duitsland gebruiken ons als huistransporteur. Afvalverwerkers zijn zich er van bewust dat de NPRC een grote expertise op dit gebied heeft opgebouwd. Vooral onze kennis van de relevante wet- en regelgeving voor het transport van biomassa is van onschatbare waarde gebleken.

Onze veelzijdige vloot met veel gecertificeerde binnenvaartschepen geeft onze klanten leveringszekerheid. Een groot deel van de NPRC-vloot beschikt over de nodige “NIWO” en “paragraaf 53” vergunningen voor het vervoer van afval in de Benelux en naar Duitsland.

robert van vliet, commercial manager, commercial development manager

Robert van Vliet

Commercial Development Manager

ONZE KANTOREN IN EUROPA