MINERALEN & CHEMICALIËN BINNENVAART

Home » # » Mineralen & Chemicaliën

CONTINUÏTEIT VAN UW SUPPLY CHAIN 

Binnen de chemische industrie staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog op de agenda. Continue levering van grondstoffen is een topprioriteit binnen het productieproces. Chemische multinationals willen graag strategische voorraadniveau’s minimaliseren. Dit vraagt veel creativiteit van logistieke dienstverleners.
De NPRC is trots in het bezit te zijn van het Ecovadis Gold-label. Dit bewijst dat we toonaangevend zijn in het verduurzamen van de binnenvaart en logistieke processen. Wat mineralen betreft, is strooizout een belangrijke vrachtstroom in Europa. Om volledig voorbereid te zijn op het winterseizoen wordt er al veel strooizout vervoerd tijdens de eerste helft van het jaar.

LOGISTIEKE
NOODPLANNING

Onze supply chain engineers helpen bij het efficiënter maken van uw logistieke stromen. Leveringszekerheid is een topprioriteit bij de NPRC; we zorgen er altijd voor dat uw producten op tijd op de eindbestemming zijn. Zelfs als we out of the box-oplossingen moeten bedenken.

Zo heeft de NPRC vaak haar meerwaarde bewezen tijdens periodes van laagwater. Wanneer een productiefaciliteit niet goed bereikbaar meer is over het water maken wij in goed overleg een logistieke noodplanning. Dit kan betekenen dat we de benodigde grondstoffen tijdelijk over de weg aanleveren.

bert van strien nprc, bert nprc

Bert van Strien

Manager Barging & Logistics

ONZE KANTOREN IN EUROPA