WORD LID VAN DE NPRC-FAMILIE

Wilt u deel uitmaken van onze succesvolle coöperatie?
Home » Word ook NPRC-Lid

MET ZEKERHEID
IN VRIJHEID
ONDERNEMEN

Als coöperatie van scheepseigenaren is NPRC dé specialist in transport van droge bulk over Europese waterwegen. De kracht van de coöperatie zit hem vooral in de lange, stabiele relatie met zowel verladers als scheepseigenaren. Daardoor weten we wat wij aan elkaar hebben.

Bij de NPRC staan de leden centraal. Samen vormen we een groep van ondernemers met als doelstelling de marktpositie van de individuele ondernemer te versterken. Zekerheid voor de ondernemers bieden we door een brede contractportefeuille over een groot geografisch gebied. Zo bieden we je ook de vrijheid waar je wil varen.

DE NPRC
VERBINDT EN VERBROEDERT

Wij verbinden scheepseigenaren met verladers, zodat zij elkaar kunnen versterken. Samen kan je meer bereiken dan alleen. Zo kun je bijvoorbeeld als startende binnenvaartondernemer bij het NPRC-netwerk terecht voor hulp bij het oprichten van je onderneming. Ook wanneer leden in een nieuw binnenvaartschip willen investeren, staat ons netwerk ze bij in raad en daad. De NPRC heeft een samenwerkingsconvenant met Stichting Water Transports (SWT) voor het geven van een impuls aan het vergroenen van de schepen van leden, maar ook voor financieringen in (kleine) schepen.

WINSTUITKERING
VOOR LEDEN

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering worden de leden uitgebreid geïnformeerd over het reilen en zeilen van de coöperatie. Als organisatie streven we ernaar om de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden. Een van de voordelen van het aangesloten zijn bij de NPRC is dat je als ondernemer een stem hebt in hoe we mogelijk positieve resultaten alloceren. Zo kun je ervoor stemmen om het positieve resultaat terug te laten vloeien naar de leden in de vorm van een winstuitkering.

VOORDELEN
LIDMAATSCHAP

Varen voor NPRC betekent vrijheid! Iedere dag nemen wij onze leden werk uit handen door de beste oplossingen aan te dragen. De wachttijd voor laden en lossen, bijvoorbeeld, proberen wij waar mogelijk te verkorten en leegvaart te minimaliseren.

Inspraak

Bij de NPRC ben je via de Leden- adviesraad betrokken bij het beleid van de coöperatie.

Continuïteit

De NPRC biedt haar aangesloten ondernemers continuïteit en zekerheid.

Vrijheid

Een goede werk / privé balans door inzicht in de keten.

Samen sterk

Als coöperatie van binnenvaart-ondernemers staan we samen sterker.

OPEN DE BLACK BOX

Met de NPRC iBarge-app informeert u onze bevrachters direct over de status van het transport. Dit geeft iedereen meer grip op de processen, zodat wij de rondgang van schippers kunnen optimaliseren.

VERHALEN VAN SCHEEPSEIGENAREN

Ruim 130 leden zijn dagelijks onderweg over de Europese binnenwateren. Dat levert veel mooie verhalen op. Samen leveren zij een niet te onderschatten bijdrage aan de internationale logistiek.

NPRC-leden verbinden regio’s

Interview met NPRC-lid Ronald Verlaan van Ms Milan

LEES VERDER

WORD LID VAN HET NPRC-COLLECTIEF

Neem contact op via
+31 (0)10 31 39 910 of secretariaat@nprc.eu