BOUWMATERIALEN VERVOEREN OVER WATER

Home » # » Bouwmaterialen

 

BOUWMATERIALEN VERVOEREN OVER WATER

Home » # » Bouwmaterialen

BINNENVAART BIEDT DE OPLOSSING

Door de groeiende bevolking is de behoefte aan meer woningen en betere infrastructuur dringend. Daarom zien we een enorme vraag naar bouwmaterialen en grondstoffen. De keten van bouwmaterialen wordt gekenmerkt door hoge omzetsnelheden. Dit betekent snel laden, varen van A naar B en snel lossen.
Binnen de bouwsector wordt vaak de nadruk gelegd op de circulaire economie. Diverse partijen willen materialen recyclen. Sloopafval wordt steeds beter gesorteerd waardoor waardevolle grondstoffen ontstaan die hergebruikt kunnen worden. Bij de NPRC zijn we een groot fan van dit systeem om afval te hergebruiken.

BUNDELEN VAN
BOUWMATERIALEN

Het afgelopen decennium heeft de NPRC bijgedragen aan de opkomst van hubs voor bouwmaterialen. Dit betekent het transporteren van grote hoeveelheden gebundelde bouwmaterialen naar één centrale hub. Deze hubs bevinden zich voornamelijk in dichtbevolkte gebieden. Vanaf de hub worden de goederen over een korte afstand over de weg naar de bouwplaats getransporteerd. We werken graag met u samen aan nieuwe logistieke concepten die een positieve impact hebben op het milieu.

Mario Lauwers

Manager België

ONZE KANTOREN IN EUROPA