OVER NPRC

Samenwerken aan de binnenvaartlogistiek van de toekomst
Home » Over NPRC

SAMEN STAAN WE STERK

Binnen de NPRC zijn er geen concurrenten, tegengestelde belangen of verschillende agenda’s. We spreken allemaal dezelfde taal. Samenwerken is ons kernwoord. Dit geldt zowel voor de binnenvaartondernemers, logistieke professionals en klanten. Bij de NPRC draait het om lange termijn relaties in combinatie met kwaliteit en betrouwbaarheid. Juist door de nauwe samenwerking ontstaat er een onverslaanbaar logistiek product.

ONZE KANTOREN

LOGISTIEK IS MENSENWERK

Onze mensen maken elke dag weer het verschil. Zij nemen de telefoon op, controleren ladingdocumenten en handelen douaneformaliteiten af. Onze leden en collega’s vertalen de plannen naar de realiteit. De NPRC is een trotse coöperatie van gepassioneerde scheepseigenaren en logistieke experts. Gezamenlijk, optimaliseren zij de logistiek van onze klanten. Recht door zee  en vastberaden.

VISIE

Binnenvaartondernemers die samenwerken leveren de meeste waarde en scheppen de beste voorwaarden voor continuïteit en een stabiele inkomensontwikkeling.

MISSIE

NPRC vervult een voortrekkersrol in de Europese binnenvaart. Wij leiden de ontwikkelingen in digitalisering, duurzaamheid en integratie met de supply chains van de Europese industrie.

WIJ BEVAREN
HEEL EUROPA

Sinds 1935 levert de NPRC een belangrijke bijdrage aan de droge lading binnenvaartlogistiek. Elke dag zijn er in Europa minimaal 200 binnenschepen in opdracht van de NPRC onderweg. Hiermee is de NPRC de grootste coöperatieve bevrachter actief in de Europese binnenvaart. Elk jaar vervoeren onze leden ruim 13 miljoen ton vracht via de Europese waterwegen. Van Antwerpen tot Marseille, en van Rotterdam tot Boedapest. Dit alles aangevuld met overslag, tijdelijke opslag, ladinginspecties en al het papierwerk.

NPRC VLOOT

SUPPLY CHAIN
ENGINEERS

Om grip te krijgen op complexe logistieke processen maken wij gebruik van de laatste digitale technieken en innovaties. Onze supply chain engineers staan u bij in raad en daad om logistieke processen te optimaliseren. Door ons ‘data driven logistics optimization’ programma te doorlopen kunt u snel grip krijgen op uw supply chain.

MEER WETEN?

ONZE KANTOREN IN EUROPA