AGRIBULK VERVOER OVER WATER

Home » # » Agribulk

GOOD MANUFACTURING PRACTICES

Landbouwproducten zoals cacao, mout, zonnebloempitten, sojabonen, granen, maïs en raapzaad worden op grote schaal verhandeld, opgeslagen en vervoerd in Noordwest-Europa. Deze agri bulkproducten zijn de belangrijkste grondstoffen voor de voedings-, veevoeder- en energiesector.
Voor de agrarische bulksector gelden strikte voorschriften waaraan voldaan moet worden. Als vervoerder van goederen over water maakt de NPRC deel uit van de voedselketen. Voedselveiligheid staat bij ons hoog op de agenda en wij beschikken over alle benodigde Good Manufacturing Practices (GMP) certificaten.

FLEXIBILITEIT
VOOR AGRIBULK

Binnenvaartcoöperatie NRRC heeft een lange en uitstekende staat van dienst in het vervoer van bulkproducten over de Europese vaarwegen. De aangesloten scheepseigenaren hebben een enorme hoeveelheid kennis opgedaan ten aanzien van het vervoer van agrarische bulkproducten. Zij weten als geen ander welke regels en voorschriften er gelden in de zeehaven en op laad- en loslocaties in het achterland.


Met de veelzijdige NPRC-vloot bent u verzekerd van een passende oplossing voor uw agribulk zendingen. Veel klanten maken gebruik van onze boord-boord overslag diensten om opslag- en terminalkosten te voorkomen. Onze supply chain engineers werken altijd aan de meest optimale planning en proberen wachttijden tot een minimum te beperken.

Meer weten?

Andreas Braun

Manager Mannheim

ONZE KANTOREN IN EUROPA