Skip to main content
ONTMOET HET NPRC-TEAM

Beursagenda

De komende weken is het NPRC-team te vinden op een aantal toonaangevende logistieke en binnenvaart beurzen in Rotterdam en München. Wilt u eens van gedachte wisselen over het digitaliseren en verduurzamen van uw supply chain. Samen met Topsector Logistiek en Bigmile heeft NPRC een duurzaamheidsmonitor gelanceerd. Hiermee wordt uw footprint accountable. Wij horen graag over uw uitdagingen en vertellen hoe wij dit voor diverse grote verladers en ontvangers oplossen. Of het nu gaat om droge lading, project cargo of breakbulk, met onze veelzijdige vloot biedt NPRC altijd een passende oplossing.

Wilt u een afspraak inplannen? Onze collega Robert van Vliet hoort graag van u.

BEURSAGENDA Q2 2023

Transport Logistic 2023 | Messe München
Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei zijn onze collega’s op Transport Logistic 2023 in de Messe München. Wij staan op het Port of Rotterdam-paviljoen in hal B3 (313/414). Deze toonaangevende beurs op het gebied van logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management vindt al sinds 1978 plaats in München.

Maritime Industry | Evenementenhal Gorinchem
U kunt onze collega’s ontmoeten van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei op stand K105 tijdens Maritime Industry in Gorinchem. Met een vol kennisprogramma, het Career Event en bovenal inspirerende exposanten die alles laten zien over digitalisering, nieuwe emissie eisen en de modal shift; is het een onmisbaar event voor iedereen die de binnenvaart een warm hart toedraagt.

Breakbulk Europe | Ahoy Rotterdam
U kunt onze project cargo en breakbulk experts ook ontmoeten tijdens Breakbulk Europe van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 juni. Deze beurs is voor ons een thuiswedstrijd. Ahoy ligt op een steenworp afstand van ons kantoor in Rotterdam. Wij staan op de Port of Rotterdam stand in Hal 2 2B10-C11. Breakbulk Europe is de een van de grootste beurzen voor de projectlading- en breakbulkindustrie ter wereld.

Meer weten?

Ik hoor graag van je.

Robert van Vliet

Commercial Development Manager

Schrijf hier uw condoleance / Schreiben Sie hier Ihr Beileid